[align=center]Merhaba arkadaşlar bir önceki konum "100+ Üye Kutlamaları"na buradan ulaşabilirsiniz.
Bu 2. konumda kutlamayı bir mafya oyunu ile açmak istiyorum.
Oyunu Mafyakur.com adresiden ücretsiz olarak yapıp biraz para harcadım
eğer oyun tutarsa .com domaine geçmeyi düşünüyorum.
Şimdi Oyunu Tanıtalım
Oyunun Dış Görüntüsü

Oyunun İç Görüntüsü

Kredi Al'dan Bir Görüntü

Banka'dan Bir Görüntü

Araba Çal'dan Bir Görüntü

Arabanın Çalınmış Hali

Ve Daha Nice Özellikler
Oyuna para harcadım derken site için tema ve bir kaç özellik aldım bu özellikler ise;
1- İndirim Saati : Kredi alanlar için her gün belirli bir saate aldınız kredinin %30 daha fazlası sizin olacak.
2-Paskalya Yumurtası güncellemesi : Paskalya gününü bilirsiniz bu özellik sayesinde yılın paskalya döneminde oyuncular her sayfada bir paskalya yumurtası arayabilecekler. Bu yumurtaların içinde ise küçük sürprizler olacak.
Haydi Hemen Katıl
Bu 2. konumda kutlamayı bir mafya oyunu ile açmak istiyorum.
Oyunu Mafyakur.com adresiden ücretsiz olarak yapıp biraz para harcadım

eğer oyun tutarsa .com domaine geçmeyi düşünüyorum.
Şimdi Oyunu Tanıtalım
Oyunun Dış Görüntüsü

Oyunun İç Görüntüsü

Kredi Al'dan Bir Görüntü

Banka'dan Bir Görüntü

Araba Çal'dan Bir Görüntü

Arabanın Çalınmış Hali

Ve Daha Nice Özellikler
Oyuna para harcadım derken site için tema ve bir kaç özellik aldım bu özellikler ise;
1- İndirim Saati : Kredi alanlar için her gün belirli bir saate aldınız kredinin %30 daha fazlası sizin olacak.
2-Paskalya Yumurtası güncellemesi : Paskalya gününü bilirsiniz bu özellik sayesinde yılın paskalya döneminde oyuncular her sayfada bir paskalya yumurtası arayabilecekler. Bu yumurtaların içinde ise küçük sürprizler olacak.
Haydi Hemen Katıl
Yeni Uygulamalar Veya Oyunlar Eklendikçe Konu Güncellenecektir. Bu Durumda Yardım Etmek İsteyen Herkes Edebilir